Головна » Архів матеріалів

Вітаємо суддів та працівників апаратів судів з професійним святом.

Переглядів: 763 | Додав: BANDZJO | Дата: 15.12.2014

Продовжуючи розмову з читачем на тему судово-правової реформи (СПР), необхідно зауважити, що українські ЗМІ переповнені рецептами  її «випічки». В Україні немає представника влади, кандидатів у владу чи політика будь-якого рівня, які б «не варилися» в цій темі.

Справді, кондитерів та поварів в Україні завжди було багато, а тому українська кухня славиться у всьому світі. Чого не скажеш про українське судочинство. Чому так? Причин багато. Виявляється, що кожен другий українець, неважливо хто він за професією, – «спеціаліст» з питань СПР. Підтвердженням цієї тези є детальний аналіз українського медіапростору, в якому абсолютна більшість статей вдосконалення судочинства – від профанів і пустодзвонів, які не мали і не мають жодного відношення до суду, адвокатури, прокуратури, міліції, пенітенціарної системи…

... Читати далі »

Переглядів: 1138 | Додав: BANDZJO | Дата: 09.12.2014

ДЖЕРЕЛО

Автор: Валерия ЧЕПУРКО (24 ноября, 00:01) 

 

Игорь Зварыч: Чтобы закрыть вопрос о взятках, Украине нужен компьютерный суд

Игорь Зварыч: "Чтобы закрыть вопрос о взятках, Украине нужен компьютерный суд"

Судья-узник поделился с "КП" в Украине" своим взглядом на судебную реформу.

В Украине собираются проводить судебно-правовую ре ... Читати далі »

Переглядів: 966 | Додав: BANDZJO | Дата: 09.12.2014

В попередніх статтях ми започаткували фахову розмову щодо проблем анонсованої провладної квазіреформи судочинства в Україні. На жаль, це далеко не всі її недоліки що потребують обговорення, а головне – вирішення.

Вважаю, що в основі будь-якої реформи в державі повинен лежати принцип «salus populi suprema lex est» (лат. Благо народу – найвищий закон). Для цього народ, а не натовп, і створює державу, фундаментом функціонування якої є принцип верховенства права.

Україні 23 роки виявилось замало, щоб її можновладці та їх прихвосні зрозуміли важливість верховенства права в житті людей. Біда (хвороба) України у дволикості олігархічної влади і підпорядкованої їй судової системи. Людина, її права і свободи тут насправді ніколи не визна ... Читати далі »

Переглядів: 1498 | Додав: BANDZJO | Дата: 17.11.2014

Риторичне питання, на яке все ж необхідно дати відповідь.

Очевидно, що обрізана судова реформа у вигляді підготованих до прийняття парламентом законопроектів вкрай необхідна олігархічно-бандитській владі. Кожна нова «демократична» влада України проводить під себе чергову судову реформу. Адже грабувати до останньої нитки свій народ без ручних суддів та замовних судових рішень вважається варварським тоном у цивілізованій Європі та демократичному світі. Що вже говорити про сучасну європейську державу, якою вважають доморощені олігархи свою державу Україна.

До слова, 20 листопада 1864 року розпочато масштабну судову реформу в Російській імперії, куди входила і переважна частина території суча ... Читати далі »

Переглядів: 1454 | Додав: BANDZJO | Дата: 03.11.2014

Сьогодні відбулась презентація нової книги Ігоря Зварича «Суддя-націоналіст».

Наразі тезисно постараємось висвітлити, на наш погляд, найважливішу та найбільш цікаву інформацію, що прозвучала на презентації.

Фотографії із цього заходу обіцяємо викласти дещо пізніше.

 

Основні моменти:

  1. Автор присвятив книгу «Суддя-націоналіст» своєму онуку Ігорчику, який народився восени минулого року, вже після виходу книги «Суддя-комуніст».
  2. На Форумі (стенд видавництва «Самміт-книга» ­– № 226) виставлено на продаж близько 100 книг з автографами Ігоря Зварича.
  3. Частина прибутку від продажу книги буде передано на облаштування краєзнавчого музею у приміщенні Княжпільської школи. В цій школі у травні 1954 року героїчно загинув полковник УПА (уродженець цього села) – Дмитро Хадай. Мама Ігоря Зварича бачила ті події на власні очі. Її розповідь автор переповів ... Читати далі »
Переглядів: 917 | Додав: BANDZJO | Дата: 12.09.2014

«СУДДЯ-НАЦІОНАЛІСТ»

ЗАМОВИТИ

1. Книга «Суддя-націоналіст» є продовженням трилогії «Моя боротьба в Україні» («Mein Kampf in Ukraine»).

Початок написання – літо 2013 року.

Закінчений рукопис – весна 2014 року.

Як і попередня («Суддя-комуніст»), написана в українських тюрмах.

 

2. Це розповідь галичанина про свою родину, зе́млю, Батьківщину, протистояння українських героїв російським шовіністам.

Про МДБ ... Читати далі »

Переглядів: 2048 | Додав: BANDZJO | Дата: 12.09.2014

12 вересня відбудеться презентація

книги Ігоря Зварича «Суддя-націоналіст»

Запрошуємо взяти участь у презентації книги Ігоря Зварича «Суддя-націоналіст», що відбудеться 12 вересня о 1200 у Клубі-студії "Гармонія", радіо "Незалежність", м. Львів, вул. Кн. Романа, 12.

 

Додаткова інформація за номером телефону: 

+38(098)73-65-773 (Віктор Зварич).

 

PS: Книга «Суддя-націоналіст» є продовженням трилогії Ігоря Зварича «Моя боротьба в Україні» («MeinKampf in Ukraine»). 

Перша книга «Суддя-комуніст» вийшла друком минулого року.

Переглядів: 850 | Додав: BANDZJO | Дата: 11.09.2014

Розгляд скарги І. Зварича на бездіяльність Генеральної прокуратури України стосовно розслідування злочинів колишніх керівників ГПУ, Р.Кузьміна та В.Пшонки, призначено на 11 вересня.

... Читати далі »

Переглядів: 755 | Додав: BANDZJO | Дата: 07.09.2014

 

Цю подію прес-секретарі ГПУ звісно ж подали громадськості як "заслугу своєї принципової позиції":

"Апеляційний суд міста Києва 1 вересня розглянув апеляційну скаргу адвоката на ухвалу Оболонського районного суду столиці від 26 червня 2014 року про відмову у скасуванні за нововиявленими обставинами вироку цього ж суду щодо колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича, засудженого за одержання хабарів та інші злочини до 10 років позбавлення волі.

Як підставу для скасування вироку і ухвали районного суду адвокат в якості нововиявленої обставини зазначив нібито незнання райсудом на момент винесення вироку про нову статтю Кримінального кодексу України щодо відповідальності за зловживання впливом, за якою, на думку захисника, мали бути кваліфіковані дії Зварича з призначенням значно меншого покарання і застосуванням амністії.

Між тим, усі судові інста ... Читати далі »

Переглядів: 733 | Додав: BANDZJO | Дата: 03.09.2014

« 1 2 3 4 5 »