Головна » 2016 » Березень » 2 » З приводу спілкування із ЗМІ
20:06
З приводу спілкування із ЗМІ

Цим повідомленням хотів би внести ясність у проблематику мого спілкування із засобами масової інформації.

Протягом місяця після виходу з колонії провів поверхневий аналіз змісту публічних виступів окремих українських олігархів, їхніх державних чиновників, політиків та багаточисленних публікацій ЗМІ, що стосувались сфабрикованої відносно мене справи в період з грудня 2008 року по сьогоднішній день. А саме, відповідність цих виступів та публікацій вимогам Конституції і законів України.

Не бачу перешкод до конструктивного спілкування з тими ЗМІ, які впродовж зазначеного періоду, розповсюджуючи інформацію про мене, не порушували вимог ст. 8, 62 Конституції України, законів України «Про інформацію», «Про друковані ЗМІ», «Про телебачення і радіомовлення».

Питання можете надсилати на e-mail: viktor.zvarych@gmail.com.

Представникам тих ЗМІ, що у вищезазначений період свідомо вчиняли відносно мене антиконституційні, незаконні дії, умисно порушуючи презумпції невинуватості і добропорядності, здійснювали тиск на судові органи держави можу лише запропонувати визнати це публічно.

Прикладом цього можуть бути дії газети «Високий Замок» під час розгляду судових спорів та, як не дивно, служби небезпеки України.

В іншому випадку просив би окремих, так званих «публічних борців з корупцією» не вчиняти незаконних, настирливих діянь відносно мене, моїх близьких і рідних, зважаючи на недоторканість приватного життя.

 

02 березня 2016 року                                                         Ігор Зварич

 

Ухвали судів про затвердження мирових угод із газетою Високий Замок, в яких журналісти визнали, що порушили презумпцію невинуватості Ігоря Зварича:

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11983763

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11983764

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11983765

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11983767

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11983766

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11983768

 

Лист, у якому начальник Управління СБУ у Львівській області визнав порушення презумпції невинуватості Ігоря Зварича та пообіцяв "більше так не робити":

Переглядів: 684 | Додав: BANDZJO | Теги: інтерв'ю Зварича, засоби масової інформації, інтерв'ю, суддя Зварич, Ігор Зварич, ЗМІ, презумпція невинуватості