Головна » 2014 » Червень » 14 » Звернення І.Зварича у зв'язку із розглядом Оболонським райсудом м.Києва Заяви про перегляд вироку за нововиявленими обставинами
17:34
Звернення І.Зварича у зв'язку із розглядом Оболонським райсудом м.Києва Заяви про перегляд вироку за нововиявленими обставинами

Звернення до представників ЗМІ

Моя боротьба в Україні з брехнею, фальшем і лівосуддям у сфабрикованій відносно мене владою кримінальній справі – продовжується.

Із сторінок вже виданої минулого року книги «Суддя-комуніст» та нової моєї книги, що вийде у світ до кінця літа, ця боротьба знову переноситься в зали суду.

Провідні юристи України у своїх наукових працях, статтях, на форумах правників України, аналізуючи дану справу, стверджують про наявність у ній ново виявлених обставин, які не були відомі судам.

Одна з таких нововиявлених обставин, про яку вказує у своєму науковому висновку завідуючий кафедри кримінального права та кримінології Київського національного університету ім. Шевченка П.П. Андрушко, наразі є предметом розгляду Оболонського районного суду міста Києва.

Зважаючи на неодноразові обіцянки представників ЗМІ контролювати хід моєї справи, з метою дотримання судом і всіма учасниками процесу вимог Конституції та законів України, прошу журналістів бути присутніми в судовому засіданні, що відбудеться 25 червня 2014 року о 15.00 в Оболонському районному суді міста Києва (суддя Є.Римар).

 

Ігор Зварич                                                     14 червня 2014 року

 

Див. повний текст Наукового висновку завідуючого кафедри кримінального права та кримінології, канд. юрид. наук, професора Андрушка П.П.

Див. повний тест Заяви адвоката Тищенка О.О. про перегляд вироку за нововиявленими обставинами та застосування амністії від 08.05.2014 р.

Переглядів: 753 | Додав: BANDZJO | Теги: нововиявлені обставини, Тищенко О.О., Андрушко П.П., заява про нововиявлені обставини